LA UGT S’ADHEREIX A LA MANIFESTACIÓ DEL 16 DE MAIG PER DENUNCIAR LES REBAIXES DEL PACTE D’ESTAT CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

La UGT de Catalunya se suma a la manifestació convocada per les organitzacions feministes el proper 16 de maig a les 19 hores, a la Plaça Universitat de Barcelona, contra les violències masclistes, sota el lema ‘No a les rebaixes del Pacte d’Estat contra la violència masclista. Tot el pressupost, ja!’.

La nostra organització se suma a aquesta mobilització pels següents motius:

Per l’incompliment del Pacte d’estat contra la violència de gènere i de les seves 213 mesures a causa de la retallada dels pressupostos. Sense la totalitat dels 200 milions previstos inicialment és impossible complir els objectius.

A part dels 80 milions que el Govern es compromet a dedicar al Pacte d’estat, manquen 20 milions per desplegar les mesures d’atenció jurídica, psicològica i social de proximitat per part dels 8000 ajuntaments, i 100 milions per implementar mesures de prevenció educativa i sanitària per part de les comunitats autònomes.

Des de la UGT considerem que les violències masclistes són l’expressió més devastadora de les desigualtats estructurals: discriminació laboral, econòmica, desprotecció social, feminització de la pobresa… No permetrem que els drets del 51% de la població siguin menyspreats. Sense pressupost no hi ha polítiques per eradicar les violències masclistes!

Manifest conjunt de la UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here