18.7 C
Barcelona
19 d'Abril de 2019

JORNADA «LAS ENFERMEDADES PROFESIONALES EN EL PUNTO DE MIRA»

  • Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, organitzem una jornada dijous 25 d’abril, per tractar i debatre sobre les malalties professionals. La jornada tindrà lloc a la Sala de les Brigades Internacionals de la seu històrica del sindicat a la Rambla de Santa Mònica 10 de Barcelona, a les 9.30 h.
  • 10,00-10,15 h. Presentación y contextualización de la jornada marco del Día Internacional de la Seguridad y la Salud en el trabajo por Núria Gilgado, secretaria de Política Sindical de la UGT de Catalunya
  • 10,15-11,00 h. Ponencia «Las enfermedades profesionales, estado actual y propuestas de mejora», por Fernando garcía Benavides, Catedrático de Salud Publica, Centro de Investigación de Salud Laboral (CiSAL),, Universitat Pompeu Fabra Moderada por Juan Cobacho
  • 11,00-11,15 h. Turno de preguntas
  • 11,15-11,55 h. Mesa redonda «Experiencias sectoriales», Antonia Fuentes (FICA), Josep Maria Gebelli (FeSP), Enrique Chica (FeSMC), Moderada por Daniel García.
  • 11,55-12,10 h. Turno de preguntas
  • 12,10-12,30 h. Clausura por Camil Ros, Secretario General de la UGT de Catalunya

PRIMER DE MAIG

Manifestació del Primer de Maig a Barcelona

Aquest Primer de Maig commemorem 100 anys de la jornada laboral de vuit hores, una fita històrica i una de les grans victòries de la classe obrera i del sindicalisme. Enguany, tornem a sortir al carrer perquè la reivindicació i la lluita pels drets les persones és més vigent que mai per aturar i revertir la precarització que s’ha instal·lat al mercat laboral i a la societat. La UGT i CCOO de Catalunya hem convocat manifestacions a tot el territori sota el lema enguany “+DRETS +IGUALTAT +COHESIÓ. PRIMER LES PERSONES”

CARTELL BARCELONA

MANIFEST

OCTAVETA