La fitxa de prevenció 7: “Determinació de contingència en els processos d’incapacitat temporal” S’enquadra dins de la col·lecció de fitxes / eines per delegats, delegades i treballadors i treballadores en general, sobre les relacions amb les mútues, empreses i amb la Seguretat social, de treballadors i treballadores coberts per aquestes contingències.

Aquesta fitxa de prevenció 7 pretén informar sobre què s’ha de fer i on s’ha d’anar quan s’està de baixa per un procés d’incapacitat temporal per contingència comuna i com a conseqüència d’aquesta situació el treballador/a o el metge/essa d’Atenció Primària considera que la contingència ha de tenir caràcter laboral (accident de treball o malaltia professional).

Ficha de PrevenciónAquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és icopdf25x24.png (380,1 Kb)